Vi bruger Cookies!     

         
 X     
At leve i det fri

Et liv i det fri kan forme sig på mange måder.


   Billeder

Jeg er meget optaget af billeder. Lige fra barnsben af var jeg optaget af billedets indhold. Et nærbillede af et ansigt, en spændende komposition (kendte bestemt ikke ordet), osv.  De fleste billederne er taget som minde. De er gode at have for at genopfriske personer og hændelser. De er ikke altid gode billedmæssigt. Det er der ikke noget at gøre ved. Godt at have mindet. Billederne på de andre sider af dette websted er for hovedpartens vedkommende sådanne.

En stor sidegevinst ved at tænke på billeder er. at man ser en masse detaljer og scenerier, man eller ikke ville have været opmærksom på. En knækket træstamme danner en port. en vindmølle delvist skjult i disen, et fantastisk spindelvæv, lysets reflektioner i bølger osv.

På denne side vil jeg vise billeder (af mine), som kan være spændende, gode, flotte, anderledes, mystiske, elendige osv.  Generelt har de noget at gøre med naturen. 

Jeg arbejder nu på at lære selv at stille på blændeåbning, lukketid, lysfølsomhed mv. Det giver meget større mulighed for at være kreativ fotograf. Det kræver mange billeder for hvert godt billede, men det er spændende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Så gik det efterår og den vinter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 16/10/2014

Besøg  
090501